Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Φέρτε το μπόγια...


Βυζά, κώλοι, μπούτια, κοριτσάκια σαν τα κρύα τα νερά και γκομενάρες να τις πιεις στο ποτήρι, νοικοκυρές σε πλήρη σύγχιση και απόγνωση και μεγαλοκοπέλες απελπισμένες που κανείς δεν τους έκανε την τιμή να της βλογήσει λίγο με το σπέρμα αυτών το επιούσιο...Γεμίσαμε ξέκωλα (με την καλή την έννοια πάντα) και όρεξη να 'χεις να κάνεις οφθαλμόλουτρο και καταγραφή ευτράπελων περιστατικών με πρωταγωνιστές τι άλλο.... γυναίκες που τις έπιασε η άνοιξη και τα πέταξαν όλα φόρα παρτίδα και σουλατσάρουν ίδιοι δημόσιοι κίνδυνοι ανα την πόλη.
Και αντε να είσαι κυρά μου μια δίμετρη καλονή με ενάμιση μέτρο ποδάρι που λένε στο χωριό μου και 95 πόντους περιφέρεια στήθους να μας τα τρίψεις στη μούρη τα κάλλη σου να τα χαρούμε και να βροντοφωνάξουμε άντρες και γυναίκες "Πες μου κοριτσάρα μου ποιος σε γλεντάει να πάω παραγιός" που είπε και ένας συκοφάντης πριν πολύ καιρό.
Άμα είσαι όμως κοντή χοντρή γεμάτη κυταρίτιδα και με τα βυζά να σπάνε πεζοδρόμια τι το θές τρομάρα σου και τα ξαμολάς, Τι σου φταίνε δλδ οι έρμοι που τα βλέπουν ξαφνικά μπροστά τους και δεν ξέρουν πως ν' αποφύγουν τη μετωπική? Άμα θες τρία μέτρα τεντόπανο πριμαβέρα (καλή μάρκα τεντόπανου αυτή και ανθεκτική δε λέω) για να φτιάξεις φούστα τι μου φοράς το μίνι και γίνεται ότι είχε απομείνει? Αν δεν έχεις λεφτά κάνε έναν έρανο. Φτηνότερα θα μας έρθει από το να αγοράσουμε ψυχοφάρμακα στο τέλος της σεζόν ώστε να ξεπεράσουμε το ψυχολογικό μας.
Άμα για να μαζέψεις τα βυζά σου από το πάτωμα θες γερανοφόρο όχημα και μάλιστα βαρέων βαρών τι σκατά το θές το ξώβυζο το μπλουζάκι και τη βυζοθήκη τη σεξουαλική? Δε λέω... Ψυχή έχεις κι εσύ και τα θές και τα σέα σου και τα μέα σου και όλα σου. Ψυχή δεν έχει όμως κι αυτός ο έρμος που τράκαρε μαζί σου κατά το φρενάρισμα του λεωφορείου και του ήρθε το βυζί σου στη μύτη? Λυπήσου τον καλέ... Λίγο ακόμη και θα πάθαινε ασφυξία.
Αυτό το ριμάδι το τάγκα τι το θες και το φοράς και μάλιστα με άσπρο κολάν και φαίνεται το έρμο που έχει γίνει τίγκα από πατσές και περπατάς και το τραβάς σε κάθε βήμα γιατί όλο το χάνεις εκεί ανάμεσα στον Όλυμπο και τον Κίσσαβο. Γιατί έτσι μοιάζει ό αποφτός σου από πίσω... βουνά με χαράδρες... ανωμαλίες λόγω κυταρίτιδας και σεισμογενείς περιοχές... (σεισμογενείς είπα όχι ερωτογενείς μην το μπερδεύεις).
Και άντε να δεχτώ πως ελευθερία έχουμε ότι θέλει ο καθένας κάνει και ότι θέλει φοράει στην τελική... Αυτόν το ρημάδι το νόμο για προσβολή της δημοσίας αιδού (καλά το έγραψα καλέ?) τι σκατά τον ψήφισαν? Γιατί όπως και να το κάνουμε καλύτερο έχω να δω ξεβράκωτους να τρέχουν στο δρόμο αλλά ν αξίζουν παρά να βλέπω κάθε μέρα όλο αυτό το πήγαινε έλα της κυταρίτιδας και του πεσμένου βυζιού.
Μπόγιας γιατί δεν κυκλοφορεί άλλο βρε παιδιά?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΖΕΙΣ

Αν αυτά που σε πονάν δεν τ απογυμνώσεις, δεν τ' αποσυνθέσεις και δεν τ' αναδομήσεις πάνω σε καινούριες βάσεις και λογική, το πιο π...